Workshop Utrecht "Creatief"


Creatief 2Wilt u een gezellig en creatief dagje uit als familiefeest of bedrijfsuitje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de workshop Creatief bieden wij verschillende mogelijkheden aan bestaande uit: Servies schilderen, Pimp Mien Klomp en Glas schilderen. Nieuwsgierig?

Klompen pimpen: Te gek voor woorden, maar o zo leuk! Blaas de klomp nieuw leven in en help hem om weer echt hip te worden. Dit kan natuurlijk alleen met uw eigen ontwerp, beschildering en decoratie. Deze klompen zijn origineel en meer dan leuk voor uzelf of als cadeau!

Servies en Glas schilderen: Bent u uitgekeken op uw saaie en neutrale servies en wilt u lekker eten van een fleurig en origineel bord of lekker drinken uit een mooi en vrolijk glas maak dan uw eigen en unieke servies in deze workshop!

Hoe gaat de workshop Creatief in zijn werk?

Aan het begin van de workshop krijgt u een korte introductie over de mogelijkhedendie er zijn. U kunt zelf kiezen of u een klomp wilt pimpen, porselein of glas wilt gaan beschilderen. Om u een idee te geven hoe een versierd exemplaar eruit komt te zien, worden er een aantal voorbeelden laten zien. Vervolgens gaat u zelf aan de slag en pimpt u mooie klompen of maakt u uniek servies, die u mee naar huis mag nemen!

Als u kiest voor het pimpen van een klomp krijgt u twee blankhouten kinderklompen.

Het is ook mogelijk om klompen in uw eigen maat te ‘pimpen’ (€ 8,- per persoon extra, gelieve 14 dagen van te voren de juiste maten doorgeven).

Details

Prijs: € 25,00 p.p. excl. BTW en reiskosten
Deelnemers: minimaal 20 personen
Duur: 1,5 uur

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte