Creatief

Leuke, originele en inspirerende creatieve workshops op elke daarvoor geschikte locatie in Utrecht!
Op zoek naar bijzondere en meer creatieve workshops, zoals schilderen, sieraden maken, karikatuur tekenen en andere workshops in Utrecht? Via de website komt u op eenvoudige wijze in contact met professionals die u kunnen helpen bij het realiseren van deze leuke en originele creatieve workshops op elke daarvoor geschikte locatie in héél Utrecht.

Workshop Utrecht "Creatief"


creatief 1 nwWilt u een gezellig en creatief dagje uit als uitje of bedrijfsuitje in Utrecht en omgeving Utrecht? Dan is de workshop Creatief zeer geschikt. In deze workshop bieden wij verschillende mogelijkheden aan bestaande uit: servies schilderen, klompen pimpen en glas schilderen. Origineel, top materialen en superleuke begeleiding! Nieuwsgierig?

 

 

€ 25,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Pimp Mien Klomp!"

 

Pimp mien klomp 1Blaas de klomp nieuw leven in met uw eigen ontwerp en beschildering. Help de klomp weer hip te worden. Uw taak is hierbij van groot belang, want de klomp wil niet langer in zijn huidige miskenning voortbestaan. Kunt u ze ‘pimpen’?!

 

€ 25,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Schilderen"

schilderen 1 nwBij de workshop Schilderen kunt u kiezen uit diverse stijlen en schildervormen o.a.: het maken van een abstract schilderij, modelschilderij of een reuzenschilderij waarbij samenwerking noodzakelijk is om tot een samenhangend geheel te komen.

 

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Karikatuur Tekenen"

karikatuur tekenen 1 nw
Humor en creativiteit vormen de kern van deze activiteit. De kunst van de spotprent wordt u uitgelegd en gedemonstreerd. Vervolgens gaat u elkaar tekenen o.l.v. een professioneel cartoonist. Wees maar niet ongerust over het eindresultaat, tenslotte moet iedere deelnemer er aan geloven!

 

€ 30,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Sieraden Maken"

sieraden maken 1Of u creatief bent of niet, na een korte uitleg en onder begeleiding kan iedereen een leuk sieraad maken! Er zijn verschillende technieken en materialen zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en stijl past. Elegant, chique, modern, klassiek, uitbundig of ingetogen.

 

€ 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Vogelhuisje Decoreren"

vogelhuisjes decoreren 1 nwLeuk voor in de slaapkamer of woonkamer! Het vogelhuisje, zoals wij hem kennen uit de tuin, wordt tijdens deze creatieve workshop omgetoverd tot een schitterend vogelhuis voor binnen.

 

€ 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Graffiti"

Graffiti 1 nw
U ziet het overal om u heen, het ene mooier dan het ander, maar aangezien het op de meeste plekken niet legaal is, heeft u het waarschijnlijk nog nooit gedaan, graffiti spuiten!

 

€ 33,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 25 personen

Register to read more...