Culinair

Leuke, smaakvolle culinaire workshops op elke daarvoor geschikte locatie in Utrecht! Op zoek naar leuke en smaakvolle culinaire workshops in Utrecht voor groepen, zoals de cocktail workshop, de tapas workshop, de workshop wijnproeven, de workshop taart maken, de bonbon workshop en andere culinaire workshops? 
Via de website van komt u op eenvoudige wijze in contact met enthousiaste professionals die u kunnen helpen bij het realiseren van deze leuke en originele culinaire workshops in Utrecht.

Workshop Utrecht "Bonbons Maken"

bonbons 1 nwBent u ook zo gek op chocola? Dan is deze workshop iets voor u. Kom alles te weten over chocola en aan het eind van deze workshop bent u in staat uw eigen bonbons te maken!
 
 

 

€ 35,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Taarten Decoreren"

Taarten 1Leer zelf de mooiste taarten maken en ontdek uw creatieve talent tijdens de workshop Taarten Decoreren!

 

€ 37,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Cupcakes"

cupcakes 1 nw
Bent u een liefhebber van suikergoed en gebakjes en houdt u van creatief bezig zijn? Ga dan aan de slag met cupcakes en marsepein en maak een mooie, lekkere en unieke cupcake!

 

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "High Tea"

high tea 1 nwSamen met anderen genieten van heel veel lekkers. Doe met z'n allen de Hightea workshop en door gezellig met zijn alle te kokkerellen staat er in mum van tijd heel veel lekkers op tafel. Dat wordt smullen!

 

€ 40,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Tapas Hapjes"

Tapas 1Wat dacht u van een workshop tapas hapjes maken? Een van de gezelligste vormen van eten met bijvoorbeeld uw vrienden of collega’s! Tapas zijn kleine hapjes of gerechtjes bestaande uit bijvoorbeeld vlees, vis, groenten en olijven. U mag zelf kiezen wat u lekker vindt en op deze manier stelt u zo een feestmaal samen!

 

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Tapas Menu"

180px wobbegongWaan u in de Spaanse sferen en maak kennis met één van de gezelligste vormen van samen eten! Maak samen met uw collega’s of vrienden een heel menu van verschillende tapas die u daarna met zijn alle op gaat eten!

 

€ 42,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Cocktails Shaken"

cocktails 1 nw
Stap in de wondere wereld van het cocktail shaken en wordt zelf een echte shaker! Tijdens deze workshop treed u de wereld van de cocktail binnen en leert u de basisprincipes van het cocktail shaken kennen!

 

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Wijn Proeven"

wijn 1Geniet meer van het drinken van wijnen en bouw een basiskennis op over wijnen. Hoe wordt wijn gemaakt en hoe proeft u die? En natuurlijk gaat u voorzien van alle uitleg van een wijndeskundige samen diverse wijnen proeven.

 

€ 19,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...