Sportief & Avontuurlijk

Leuke, avontuurlijke sportieve workshops in Utrecht. Op zoek naar leuke en actieve workshops voor groepen, zoals de schermworkshop, de workshop boogschieten en andere sportieve- en avontuurlijke workshops? Via deze website komt u op eenvoudige wijze in contact met enthousiaste professionals die u kunnen helpen bij het realiseren van deze leuke en originele sportieve- en avontuurlijke workshops in Utrecht.

Workshop Utrecht "Bamboestieken"

Bamboestieken 1 nwEen bijzondere activiteit als uitje of bedrijfsuitje met bamboestokken en elastieken en collega’s om een origineel, hoog, bouwwerk te maken. Alles wat nodig is in projectmatig werken komt aan bod en het is nog leuk ook! Teambuilding naar een hoger niveau op de leukste locaties in Utrecht en omgeving Utrecht.
 

 

€ 14,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Boogschieten"

Boogschieten 1Niet geschoten is altijd mis! Zin in een leuke en avontuurlijke schietactiviteit met pijl en boog? Wij bieden u de mogelijkheid om te oefenen!

 

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Fortengolf"

fortengolf 1Verrassend leuk voor jong en oud! Fortengolf is een combinatie van golf, croquet en midgetgolf én de leukste manier om de mooie en bijzondere Forten van de Hollandse Waterlinie te beleven!

 

€ 15,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Schermen"

Schermen 1Zet u schrap…en garde! Een eeuwenoude nobele sport vertaald in een workshop die van u actie, reactie, concentratie en snelheid vraagt. In teamverband of man tegen man c.q. vrouw tegen vrouw. Er wordt visueel en fysiek een indrukwekkende dynamiek neergezet die voor veel hilariteit zorgt en een onvergetelijke indruk achterlaat.

 

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...

Workshop Utrecht "Schieten"

Schieten 2Een leuke en avontuurlijke schietactiviteit! Wie heeft een vaste hand en een scherp oog? Bij de Workshop Schieten bent u dan zeker in het voordeel.

 

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Register to read more...