Themafeest Wild Wild Western Feest Utrecht omgeving Utrecht

Beleef en ervaar het wilde westen!

Eigenlijk weer terug van een aantal jaren weggeweest; het western thema. Vrolijk, ongecompliceerd en een leuke mix tussen actie en herkenbaar vermaak.

wild, wild western 1

Welkom!

U wordt welkom geheten door een Western Team met een drankje en hapje (afhankelijk van locatie). Daarna wordt u uitgenodigd voor een heuse western Fotoshoot. Laat u vereeuwigen als cowboy of –girl, en download uw foto in sepia-effect van een speciale website! (Optioneel: ter plekke foto afdrukken en na afloop van het feest mee te nemen)

Western Buffet:

Na een woord van welkom vanuit uw organisatie of gastheer, worden uw gasten uitgenodigd voor een heerlijk western of barbecue buffet (afhankelijk van locatie). Ook muziek mag op een feestje natuurlijk niet ontbreken. U en uw gasten worden met country en western muziek teruggevoerd naar de tijd van het wilde westen.

Linedance Experience!

Maak kennis met het Amerikaanse fenomeen line dancing. Samen met uw collega's komt u stap voor stap meer te weten over deze dansstijl en krijgt u de basis onder de knie. Duur 1 uur.

Western Games:

Natuurlijk ontbreekt het niet aan typisch Western games die gedurende de avond gespeeld gaan worden. Durft u het aan? Cowbowhoedwerpen, Spijkerslaan en meer..

Western Drive-in show!

Naast alle grote countryhits en wat echte blue grass, kan onze DJ op verzoek ook wat minder western, maar zeker niet minder dansbare muziek draaien, zoals de classics uit de jaren 70/80/90 of de huidige top 40, Nederlandstalig of dance.

Shoot Out!

Het hilarische hoogtepunt van de avond! Shoot Out! Uw gasten staan in de hoofdrol in dit typisch Western toneelstuk. Onze gastheer zal samen met uw gasten een interactieve stuk opvoeren. Deze act wordt voor iedere groep op maat gemaakt.

Details

Prijs: tot 80 personen € 2.500,00 excl. BTW, daarna € 25,00 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 6 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte