Themafeest Wegens Verbouwing Geopend Utrecht omgeving Utrecht

Een spectaculair feest op een inspirerende werkvloer....

Boeiend, interactief, spectaculair, direct en van grote metaforische waarde. Zo laat zich het nieuwste themafeest ‘Wegens Verbouwing Geopend’ omschrijven.

wegens verbouwing geopend 1Welkom!

De trefwoorden voor een perfect feest dat zich daarnaast prima leent voor een prettige aankondiging, verbeelding en/of accentuering van (grote) veranderingen binnen uw bedrijf of organisatie. Het feest past erg goed in een min of meer van oorsprong industriële setting, waarbij we in overleg met u de accenten zullen bepalen.

Alles wat tot u komt (muzikaal of in woord) komt niet tot u vanaf het podium, maar vanuit de steigers of andere verhogingen.

Bouwvakkers:

Op deze avond geen bediening strak in het pak, maar bouwvakkers of naar keuze andere werklui. Uitstekende catering, maar wel vanuit rollende stellingen en vliegtuigtrolleys. In overleg met u wordt de keuze van het entertainment bepaald. Wij hebben voor u een keur van grote én kleine verrassende acts en artiesten in de aanbieding. Denk daarbij aan spectaculaire (veilige) vuuracts, werkmanspercussie met werktuigen en kliko’s, trapeze acts op hoog uitvoeringsniveau etc.

feestje:

Uiteraard hebben we in onze werkmappen eveneens de bands die een feestje kunnen “bouwen” en “afmaken”. Alles met de bedoeling om een spectaculair feest te vieren op een inspirerende werkvloer!

Kosten en tijdsduur:

In overleg en op aanvraag. Geschikt voor groepen vanaf 250 tot circa 5000 personen.

 

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte