Themafeest Utrecht "Soulmates 70's & 80's Party"

Het uitje voor een avond vol beleving!

U zult het allemaal opnieuw beleven! De 70-er en 80-er jaren met de typische danspasjes, tv-series en quizprogramma’s. De wereld van de stijl, de disco en natuurlijk de glitterbollen!

soulmates 1

Welkom!

U en uw gasten worden verwelkomd met rode loper. Deze metafoor voor het gastvrije onthaal zal uw gasten vragen het digitale gastenboek te verfraaien door een foto met behulp van de vergulde lijst.

Opening buffet:

Na een woord van welkom vanuit uw organisatie of de quizmaster, worden uw gasten uitgenodigd voor een echte 70’s en 80’s buffet (afhankelijk van locatie). Onze DJ zorgt intussen voor heerlijke flashback muziekhits als muzikale omlijsting.

Aansluitend:

Quiztime!

Bent u al scherp? Want ook aan een heuze 70's en 80's quiz ontkomt u niet! Deze quiz is gebaseerd op de TV hit 'Ren je rot!'. Alle ins en outs uit deze roerige jaren komen aan bod. Onder begeleiding van een charismatische quizmaster.

Na het buffet:

Disco Experience! Onder begeleiding van een ervaren danstrainer gaat u terug in de 70’s, 80’s, en 90’s en danst u er lekker op los met deze muziek! Leer de pasjes van Saturday Night Fever en andere bekende hits.

Aansluitend tot het einde van de avond:

De 70’s & 80’s Drive-in show!

De DJ is ons ‘geheime wapen’ van de avond. Altijd top presterend met een enorm gevoel voor wat er op dat moment verlangd wordt. En natuurlijk mag de typische discobol hier niet aan ontbreken.

De feestavond is helaas alweer ten einde.. We hopen dat u heeft genoten van deze avond. Uw gasten keren tevreden huiswaarts.

Details

Prijs: tot 80 personen € 2.500,00 excl. BTW, daarna € 25,00 excl. BTW per extra persoon

Duur: circa 6 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte