Themafeest Smartlappenfeest Utrecht omgeving Utrecht

Een hilarische avond vol levensliederen....

De hele stal van Joops pretfabriek staat te popelen om u een feest te bezorgen waar u duidelijk niet op rekent!

smartlappenfeest 1

Welkom!

Ontvangst met rode loper en 1mans fanfare Geheel ongevraagd heeft het volkse typetje ‘Gradje’ bij de entree de rode loper uitgelegd en zal de eenmansfanfare u een bijzonder muzikaal welkom heten.

Opening buffet:

Na een woord van welkom vanuit uw organisatie of uw gastheer ‘Gradje’ worden uw gasten uitgenodigd voor een heerlijk smartlappen buffet (afhankelijk van locatie). Op deze avond klinken de bekende levensliederen door de speakers. Uiteraard zal een en ander nauwgezet met u afgestemd worden. U bent immers eregast!

Relax BV:

Kijk deze avond niet vreemd op wanneer u tussen uw gasten nog meer bijzondere personen rond ziet lopen zoals de "Relax BV". Zonder schroom en vol enthousiasme zullen deze 'consulenten' diverse behandelingen aanbieden met een hoog dubieus gehalte.

Samen smartlappen zingen:

Uw gastheren Fransje en Gradje zullen deze avond luidkeels laten merken dat het volkse genre met het complete levensliederenrepertoire hun voorliefde heeft. Zo zullen zij dan ook menig smartlap met de gasten uit volle borst laten klinken.

Caviarace:

Mochten uw gasten liever niet zingen en graag actie zien, dan kunnen ze hun hart ophalen met de caviarace van ‘good old’ Fred Oster. Dit gebeurt uiteraard wel in een bijzondere en eigentijdse vorm; met uw eigen gasten in de caviaoutfits.

Sjonnie & Anita:

Het hilarische hoogtepunt van de avond! Hoogtepunt van de avond is het interactieve stuk 'Sjonnie en Anita!' waarbij uw gasten in de hoofdrol staan. Deze act wordt voor iedere groep op maat gemaakt.

De feestavond is helaas alweer ten einde.. Fransje en Gradje hopen dat u heeft genoten van deze avond!

Details

Prijs: tot 80 personen € 2.500,00 excl. BTW, daarna € 25,00 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 6 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte