Themafeest Moulin Rouge Utrecht omgeving Utrecht

Romantiek en elegantie!

Bienvenue in het theater van de romantiek de MOULIN ROUGE! De spanning spat er vanaf zo vlak voor de Première van de spectaculair vernieuwde Grande Revue. Laat u verwonderen, verrassen en verblijden door de inspirerende typetjes Alexandre Dumas, de elegante Prudence en... uw eigen collega's!

moulin rouge 1

Rode loper ontvangst met fotoshoot: Welkom!

U en uw gasten worden welkom geheten door uw gastheer Alexandre Dumas, de elegante Prudence en de rode loper. In de (ver)kleedkamer a la Revue kunnen uw gasten zich omkleden als echte 'Moulin Rouge ster'. Deze outfit wordt vereeuwigd tijdens een heuse fotoshoot, waarvan u het eindresultaat na afloop van het feest kunt downloaden van een speciale website. (Optioneel: ter plekke foto afdrukken en na afloop van het feest mee te nemen)

Opening Buffet:

Na een woord van welkom vanuit uw organisatie of gastheer Alexandre Dumas, worden uw gasten uitgenodigd voor een heerlijk frans buffet (afhankelijk van locatie). De achtergrondmuziek zorgt intussen voor de omlijsting van een authentieke Frans sfeertje.

Aansluitend Chansons:

De elegante Prudence zingt samen met u de bekende Franse Chansons! De muziek die je dagelijks volop hoorde in de Franse kroegen en over de straten hoort schallen. Lukt het u om met emotie in uw stem deze liederen leven in te blazen?

Na het buffet CanCan Show:

Moulin Rouge staat bekend om haar cancan danseressen, die vanavond een spetterende uitvoering zullen geven! Snelle danspassen gevolgd door opzwepende lange lenige benen maken de act tot een weergaloze show! Voor de waaghalzen in het publiek is de gelegenheid geboden een kleine opvoering samen met de Can Can danseressen te geven!

Aansluitend Interactief Theater!

Het hilarische hoogtepunt van de avond! Alexandre Dumas zoekt nieuwe artiesten voor de première van de Grande Revue. Om te beoordelen of er talent schuilt in het publiek, besluit Alexandre samen met uw gasten het interactieve stuk Romeo & Julia op te voeren. Deze act wordt voor iedere groep op maat gemaakt.

Einde feest:

De feestavond is helaas alweer ten einde.. Alexandre en Prudence hopen dat u heeft genoten van deze avond. Uw gasten keren huiswaarts met de herinnering aan een grandioos feest!

Details

Prijs: tot 80 personen € 3.000,00 excl. BTW, daarna € 25,00 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 6 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte