Themafeest La Noche de Cuba Utrecht omgeving Utrecht

Viva Cuba!

Wees hartelijk welkom op deze Cubaanse avond en vier het feest zoals de Cubanen zelf hun feest vieren; met passie, muziek, dans, eten, drank en nog meer passie, muziek, dans, eten en drank.

cuba 1

Welkom

Op het Cubaanse Feest ‘La Noche de Cuba’. U gaat vanavond op reis, en dat zult u merken. Onze stewardessen heten u welkom op deze eindbestemming en reiken vouchers uit voor de rest van de avond. De typisch Cubaanse decoratie maken het feest helemaal af. De aankleding bestaat o.a. uit 8 meter Cubaans decorwanden , Cubaanse vlaggen, Cubaanse hoeden/bloemen, tafelkleden en speciale verlichting.

Opening buffet:

Na een woord van welkom vanuit uw organisatie of onze gastheer, worden uw gasten uitgenodigd voor een Cubaans buffet (afhankelijk van locatie). Onze DJ zorgt intussen voor een Cubaanse en Zuid-Amerikaanse muzikale omlijsting.

Aansluitend Live-optreden van ‘De Cubaan’

Een bijzondere uitvoering van Caribische muziek. Volledig authentieke dansorgel begeleid met zang, conga's bongo's timablitos, rasp en koebel. Een heerlijk Cubaans geluid wat zich leent voor zowel luister- als dansmuziek! Baila guara guao, Gaita Sabrosa en Fin de Fiësta zijn enkele titels uit het Caraïbische repertoire!

Na het buffet Percussie Experience!

Onder begeleiding van een ervaren percussionist spelen u en uw gasten op verschillende percussieinstrumenten! Er wordt voornamelijk gewerkt met djembé’s en een combinatie van conga's, bongo's en een arsenaal aan klein percussie zoals maraca's, tamboerijnen en Koebellen.

Salsa Experience!

Salsa is muziek, dans, passie, emotie en vooral plezier! Onder begeleiding van warme salsaklanken en professionele instructie worden uw gasten meegevoerd in het ritme van deze Caribische dans. Deze act wordt geheel afgestemd op het niveau van uw gasten.

Aansluitend tot einde feest Latin Drive-in show!

Naast alle grote zomerhits en wat echte salsa en meringue, kan onze DJ op verzoek ook wat minder tropische, maar zeker niet minder dansbare muziek draaien, zoals de classics uit de jaren 70/80/90 of de huidige top 40, Nederlandstalig of dance. Tenslotte is het uw feest!

Details

Prijs: tot 80 personen € 3.000,00 excl. BTW, daarna € 25,00 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 6 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte