Themafeest Imagine Utrecht omgeving Utrecht

Een avontuurlijke reis langs de grenzen van de verbeelding....

Zo op het oog klopt het allemaal wel. Uw gasten zijn gearriveerd en het was toch echt het goede adres. Bij de deur stond zoals afgesproken de “Rode Loper” voor u. Deze metafoor voor het gastvrije onthaal zal uw gasten vragen het digitale gastenboek te verfraaien door een foto met behulp van de vergulde lijst. Een mooi plaatje bovendien; die “Rode Loper” en al die vuurlichtjes. Een allervriendelijkst ontvangst met een heerlijk aperitief, maar toch...

Imagine 1

Welkom!

Vanavond worden uw gasten meegevoerd op de wolken van een bijzondere ervaring. Een avontuurlijke reis langs de grenzen van de verbeelding. Een verheven tekst voor de aanhef van een feest, dat zeker. Toch in z‟n geheel wel de essentie van het hele verhaal. Natuurlijk valt of staat het, zoals alles, met de invulling daarvan.

Mare:

„Mare‟ is de muze van de illusies & dromen. Door haar en in het gezelschap van haar wordt u ontvangen in de feestruimte van de gekozen locatie. Tal van waxinelichtjes en lichtblauwe kaarsen branden, waarbij de bijzondere sfeer wordt geaccentueerd door New-Age- achtige muziek.

Relax BV:

Al het aanwezige personeel is uiteraard zeer kundig. Een aantal daarvan heeft tevens een wat "excentrieke" inslag. Kijk bijvoorbeeld niet vreemd op wanneer u op het oog nogal vreemde personen rond ziet dwalen die zich even later zullen ontpoppen als „De Relax BV‟.

Gratis behandelingen:

Zonder schroom en vol enthousiasme zullen ze uw gasten diverse “gratis” behandelingen aanbieden. Dit alles met een hoog dubieus gehalte zoals: kladdosucties, lamstraalbehandeling, caviaknopen, vervelende klierverwijdering, e.d. Op verzoek kan er zelfs een aambeipiercing gezet worden! Niet echt natuurlijk, maar het spel eromheen zal tot veel hilariteit leiden.

Ice carver:

Net op het moment dat uw gasten zich afvragen hoe zweverig de avond wel zal worden start de ice- carver z‟n kettingzaag. Resoluut zal hij de blokken ijs zagen tot bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of iets dergelijks. Een mooi moment voor een eventuele toespraak.

Tafelvuurwerk:

Tafelvuurwerk zal het geheel feestelijk accentueren. De toon is gezet. Het feest kan beginnen. Langzaam acclimatiseren uw gasten en komt de ruimte tot leven. Sommige beelden aan de wand blijken te leven en zoeken de interactie met uw gasten.

Een aantal van uw gasten zal worden uitgenodigd om hun talenten te tonen in de doorlopende ice- carving workshop. Gelukkig voor hen die vrezen dat het nooit meer goed zal komen wordt al vrij vlot het voortreffelijke buffet gepresenteerd.

Voor de ogen van uw gasten ontspinnen zich de verhalen en activiteiten van de avond; verrassend, afwisselend, vrolijk en geheimzinnig. Laat gebeuren wat gaat gebeuren!

Imagine is geschikt voor alle doelgroepen en leeftijden.

Details

Prijs: tot 80 personen € 4.000,00 excl. BTW, daarna € 25,00 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 6 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte