Themafeest Fiesta del Mondo Utrecht omgeving Utrecht

Fiesta!

Welkom op letterlijk en figuurlijk een wereldfeest! Wars van alle negatieve klanken die maar al te vaak om ons heen klinken, vieren we samen met u al het mooie, bijzondere en vrolijke wat onze wereld te bieden heeft!

Fiesta del mondo 1

Wekom!

Smaken verschillen; qua keuzes van vakantiebestemmingen tot zelfs in onze vrijetijdskeuze en zo mag het ook op dit feest. In overleg met u is er veel mogelijk, maar het moge duidelijk zijn, er is voor elk wat wils!

Tango!

De beschikbare ruimtes zijn vooral in sferen opgedeeld. Zo zullen er in de ‘Zuid-Amerikaanse ruimte’ vooral warmbloedige klanken te horen zijn. In deze ruimte kunt u deelnemen aan een workshop die u kennis laat maken met de dans der liefde, namelijk de tango!

Cocktail:

In het ‘Caribische gedeelte’ is het fiesta all night long, maar pas op... het moet wel ontspannen en relaxed blijven! ‘De Relax BV’ zal daar met hun “massages en behandelingen” persoonlijk op toezien terwijl u van uw favoriete cocktail geniet.

Tapas:

Uiteraard zal de wereldkeuken niet ontbreken op deze avond. U kunt daarbij kiezen voor de meest uitgebreide buffetten die, via diverse eilandjes te genieten zijn. Het kan echter ook in de vorm van amuses, fingerfood, tapas of gewoon hapjes.

Het is maar welke naam u eraan wilt geven, maar lekker is het in ieder geval wel. Op dit feest is er op verzoek zelfs een ‘Hollands Tapasplein’ waar u kunt genieten van menig onverantwoorde, maar ó zo lekkere snack!

Arabische klanken:

In de prachtige ‘Marokkaanse tent’ en het pleintje eromheen klinken prachtige Arabische klanken en u vind er de heerlijkste thee en lekkernijen. Een grotere tegenstelling is haast niet denkbaar, maar eenmaal weg van de Arabische klanken kunt u in de volgende ruimte meedeinen en -zingen op authentieke Hollandse smartlappen.

Soul & Disco:

Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbegrensd, wat natuurlijk wel zo passend is op een echt wereldfeest! Zo hadden we de uitermate vermakelijke ‘Soul & discoruimte’ nog niet genoemd die moeiteloos R&B afwisselt met echte discoklassiekers. Hier kan ook gedanst worden tot in de late uurtjes.

Een wereld op zich is de ‘Oriëntaalse lounge’ met een vleugje mystiek en yin en yang. Wel zo prettig in ons toch, vaak jachtige bestaan.

 

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte