Themadiner Het Moorddiner Utrecht (kleine groepen) 

Een bijzonder themadiner die nog wel eens zeer verrassend kan uitpakken!....

moorddiner klein 1Op zich een geweldig goede gedachte; samen met uw gezelschap een avondje uit. Gezellig en ontspannen dineren in een sfeervolle ambiance. Genieten van de heerlijkste gerechten en drankjes. Een goed plan dat helaas nog wel eens anders uit kan pakken…

Welkom!

Lady Buttercotch is drie weken geleden dood aangetroffen in haar woning. Jeremy de butler van Lady Butterscotch heeft haar gevonden en onmiddellijk de politie gebeld. Vanavond heeft de butler Jeremy jullie uitgenodigd als zo gezegde zakenpartners van wijlen de Lady om de zaak op te helderen.

Het verhaal: De Lady, zoals ze in de volksmond genoemd wordt, is door een baksteen uit de schoorsteen op het dak dodelijk geraakt, terwijl ze in de tuin aan het werk was. Toeval? De butler denkt van niet, en doet er alles aan om de waarheid aan het licht te brengen. Jeremy heeft een detective ingehuurd, Henk Paljas, die gegevens verzamelt om het mysterie op te lossen. De politie doet z’n best, maar hun middelen zijn beperkt.

Beloning: Er is een grote beloning uitgeloofd voor de Gouden Tip. Bent u degene die de moordenaar weet te ontmaskeren en daarmee de buit weet binnen te halen?

Details

Prijs: tot 20 personen €500 excl. BTW en reiskosten, daarna € 22,50 excl. BTW , per extra persoon
Duur: circa 3 à 4 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte