Themadiner Het Moorddiner Utrecht

Een bijzonder themadiner die nog wel eens zeer verrassend kan uitpakken!....

moorddiner 1

Op zich een geweldig goede gedachte; samen met uw gezelschap een avondje uit. Gezellig en ontspannen dineren in een sfeervolle ambiance. Genieten van de heerlijkste gerechten en drankjes. Een goed plan dat helaas nog wel eens anders uit kan pakken…

Welkom!

Bij aankomst op de voor de meeste paparazzi geheim gehouden locatie blijkt u ineens tot de wereld van de “crème de la crème” te behoren en gerespecteerd lid te zijn van de ‘Club der Whelvaerentheydt en de Ghaelantheydt’! Deze high society club van “people of fortune and fame” komt één keer per jaar bij elkaar om gezellig met elkaar te dineren én om uit haar midden het welvarendste en meest beminnelijke lid te kiezen.

De titel is een eretitel en er wordt tijdens deze avond dan ook flink om gestreden. Op het eerste gezicht lijkt alles gladjes te verlopen in de club van oprichtster Hendrika Heremetijt Hertje en eretiteldrager Celcius Gerardus de Grees, totdat er een dode valt! Is het moord? Een onderzoek volgt, waarin verdachtmakingen en publieke interviews elkaar in hoog tempo opvolgen.

Ook u bent getuige én verdachte, maar u kunt ook zelf op onderzoek uitgaan. Wie heeft het gedaan en wat is het motief? Zal deze lugubere moord voor altijd een mysterie blijven of lost u het misdrijf op?

Als u uw zenuwen in bedwang kunt houden en gevoel voor humor heeft, dan is deze avond geknipt voor u. Daar kunt u vergif op innemen...

Details

Prijs: tot 40 personen
€1.350 excl. BTW en reiskosten, daarna € 22,50 excl. BTW, per extra persoon
Duur: circa 4 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte