Themadiner Utrecht "Het Mislukte Feest"

Komt het nog goed wanneer blijkt dat op de avond van uw feest er niks is georganiseerd?....

mislukt feest 1

Nieuwsgierig hoe uw gasten zullen reageren wanneer het lijkt of alles bij uw feest fout lijkt te gaan, terwijl u ondertussen weet dat alles goed gaat komen? Welkom bij ‘Het Mislukte Feest’!

Welkom!

Wanneer u en uw gasten aankomen op de bewuste locatie blijkt al gauw dat er geen feest geboekt staat voor deze avond. De in uw bezit zijnde en ondertekende bevestiging voor een feestavond liegt echter niet en dus besluiten zij te redden wat er te redden valt.

De heer des huizes zal uw gasten daar centraal toe uitnodigen. Hij zal een beroep doen op de “goede inborst” van zijn personeel en U om van deze avond toch nog een succes te maken!

Het personeel besluit hun talenten in de strijd te gooien totdat het eten klaar is. Ze leven zich uit in het geven van “geïmproviseerde” workshops. Razendsnel wordt er een verdeling gemaakt waarbij uw gasten circa drie kwartier aan de gang gaan met, de met u afgesproken, diverse ‘workshops’. Zoals percussie, smartlappen, theatersport, rap, salsadansen e.d. (De workshops zijn afhankelijk van beschikbaarheid en het aantal gasten.)

Tijdens de avond zullen uw gasten echter merken dat in dit ‘restaurant op stelten’ nog veel meer speelt. Het botert namelijk niet helemaal tussen de introverte en enigszins stijve gastheer en zijn zeer extraverte en warmbloedige vrouw en een dreigende huwelijkscrisis ligt op de loer!

De waard, in z’n vrije tijd een uitermate onverdienstelijk toneelspeler, besluit actie te ondernemen om z’n vrouw weer terug te winnen. Hij zal de balkonscène uit ‘Romeo en Julia’ op hilarische en geïmproviseerde wijze spelen, want natuurlijk kan hij bewijzen dat hij wel degelijk gevoelig en romantisch is! Daarbij maakt hij goedmoedig gebruik van de talenten van alle aanwezige gasten! (Natuurlijk de één wat actiever als de andere.)

Langzamerhand zullen u en uw gasten echter merken dat in dit ‘restaurant op stelten’ niet alles koek en ei is. Het botert niet helemaal tussen de introverte en enigszins stijve gastheer en zijn zeer extraverte en warmbloedige vrouw.

De waard, in z’n vrije tijd een uitermate onverdienstelijk toneelspeler, besluit actie te ondernemen om z’n vrouw weer terug te winnen. Hij zal de balkonscène uit Romeo en Julia, op hilarische en geïmproviseerd wijze spelen. Met daarbij goedmoedig gebruik makende van alle aanwezige gasten! (Natuurlijk de één wat actiever als de andere.)

Zonder precies het einde te verklappen komt met uw hulp alles nog op zijn pootjes terecht, maar dan bent u een bijzondere en verrassende feestavond vol humor verder die ongetwijfeld niemand meer zal vergeten!

‘Het Mislukte Feest’ is in principe geschikt voor alle doelgroepen & leeftijden vanaf 16 jaar.

Details

Prijs: tot 40 personen € 1.100,00 excl. BTW en reiskosten, daarna € 22,50 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 4 uur 

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte