Themadiner Utrecht "Het Galgenmaal"

Een dolkomisch themadiner maar houd uw hoofd erbij!

galgenmaal 1

Tijdens dit hilarische griezeldiner vol humor en vermaak (in de sfeer van de ‘Adams family, Blackadder en Allo allo’) is de Oostenrijkse adellijke familie von Ramp op zoek naar een geschikte kandidaat in uw midden met een “goddelijk” lichaam waarvan het hoofd wel gemist kan worden! Als u in het bezit bent van een gezond gevoel voor humor dan staat de familie Von Ramp te popelen om u allen als gewaardeerde “hoofdgast” van deze avond van harte welkom te heten!

Welkom!

Wenen, Oostenrijk, op de kop af precies 200 jaar geleden werd de veroordeelde Oostenrijkse geleerde Hyronimus van Ramp op het schavot terechtgesteld. De familie Von Ramp vluchtte vol schaamte het land uit en kwam in Nederland terecht. Sindsdien uit op eerherstel. De enige mogelijkheid daartoe is om de experimenten van Hyronimus af te maken om vervolgens voor een glorieus eerherstel terug te keren naar Oostenrijk.

Uiteraard gaan ze op deze avond omzichtig te werk om niet uw argwaan te wekken en lijkt er dan ook ogenschijnlijk niets aan de hand. U wordt zelfs braaf van harte welkom geheten op het verjaardagsfeestje van Frolic, de zoon van baron ‘Carl’ en barones ‘Kneveliene’ en daarbij uitgenodigd om feestelijk met de familie aan tafel te gaan. Er moet immers wat gevierd worden!

Gaandeweg de avond zult u echter steeds meer betrokken raken bij het wel en wee van de inmiddels aan lager wal geraakte adellijke familie en hun “pogingen tot eerherstel”. Sterker nog... U maakt het allemaal aan den lijve mee! Zo vindt er o.a. een bijzondere reconstructie plaats van de historische gebeurtenissen precies 200 jaar daarvoor en wordt u getrakteerd op een onvervalst hilarisch spel met de naam ‘Wiiener Kien’ waarbij de familie de ‘hoofdprijswinnaar’ zal selecteren. Wat er daarna gebeurd? In ieder geval zal de broer van de baron ‘Herr doctor Victor von Romp’ er alles aan doen om na het “hoofdgerecht” hun geheime missie te doen slagen!

We kunnen u dan ook slechts adviseren om uw hoofd erbij te houden op deze avond en goed te letten op een ieder die u lief of niet lief is deze avond… Je weet immers maar nooit. Voordat u het weet valt u met de neus in de boter en wint u de hoofdprijs en leeft u ‘lang en gelukkig’ verder……… in Oostenrijk!

Details

Prijs: tot 40 personen € 1.100,00 excl. BTW en reiskosten, daarna € 22,50 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 4 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte