Teambuilding Utrecht "Wie zijn de Mollen?"

Een spelprograma vol interactie en sensatie!

Inleiding

wie-zijn-de-mollen 1Vindt u het televisieprogramma “Wie is de Mol” al leuk? Dan is het voor u helemaal genieten bij ‘Wie zijn de Mollen’! Tijdens het spelprogramma is er namelijk niet één, maar meerdere mollen en u wordt uitgedaagd om de mol in uw groep te ontdekken!

Verhaal

‘Wie zijn de Mollen’ is een spelprogramma en teambuildingsactviteit gebaseerd op het bij velen wel bekende tvprogramma “Wie is de mol”. Het spel ‘‘Wie zijn de Mollen’’ kan gespeeld worden in historische binnensteden zoals die van Utrecht maar is ook geschikt als groepsactiviteit op elke andere gewenste buitenlocatie in Nederland.

Uw groep wordt bij aanvang in subgroepen ingedeeld. In elke groep bevindt zich na de indeling via kaartjes een mol die niet bij de groep hoort waarbij hij ogenschijnlijk is ingedeeld, maar bij een andere subgroep. Zijn of haar taak is de uitvoering van de spelonderdelen zoveel mogelijk te saboteren zonder daarbij ontmaskerd te worden!

Uiteindelijk zullen groepen tegen elkaar strijden en zullen de behaalde resultaten bij elkaar op worden geteld. Aan het einde zal ieder groepslid ook individueel mogen stemmen om de mol in hun groep aan te wijzen. Dit kan bonuspunten opleveren die tezamen met de andere resultaten de overall winnaars zullen aanwijzen! Uiteraard wordt er ook bekend gemaakt wie tijdens het spel het beste heeft “lopen mollen”.

Wie zijn de mollen is een leuk en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. Het is een spel waar vaak nog lang over na wordt gesproken. Het spel ‘‘Wie zijn de Mollen’’ is voor een deel geïnspireerd door het tv-programma, maar vervolgens zijn alle onderdelen en activiteiten zelf bedacht en vormgegeven. De spelonderdelen zijn volgens het principe “voor elk wat wils” en op een recreatieve manier actief van aard.

Het aantal groepen en het aantal personen per groep zal afhangen van het aantal deelnemers.

Details

Prijs: tot 15 personen € 400,00 excl. BTW daarna € 22,50 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 2,5 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte