Groepsactiviteit met teambuilding Utrecht "U Deugt, Wij Deugen" 

Bewijs dat u deugt!

Inleding

u deugt wij deugen 1U heeft kwaliteiten? Er is geen beter team die meer deugt als de uwe en u heeft nog humor ook? Dan heet Art of Events u van harte welkom bij 'U deugt, wij deugen'. U mag het allemaal bewijzen!

Verhaal

U deugt, wij deugen is een unieke combinatie van individueel en teamspel met een hoog vermaak gehalte en grote toegankelijkheid. Het heeft grote waarde als programma voor teambuilding waarbij de subgroepen tegen elkaar uitkomen in diverse spelonderdelen. Van actief tot recreatief en van relatief eenvoudig tot behoorlijk moeilijk, maar altijd origineel en zeer vermakelijk! Aan het einde zal op bijzondere wijze duidelijk worden welke team de spelonderdelen heeft gewonnen en welk team het meeste deugt!

Een activiteit moet zijn als een goede film; je moet er met meer energie uitkomen als waarmee je ermee in bent gegaan! We hechten er bij spelprogramma's als deze erg aan originaliteit. Omdat deze spelonderdelen in eigen beheer worden ontwikkeld zult u ze dus zeer waarschijnlijk nergens anders tegenkomen. Daarnaast mag u van ons verwachten dat we de onderdelen maximaal op uw mensen, het weer en de plaats waar het gaat plaatsvinden, aanpassen. U Deugt, Wij Deugen is competitie en ontspanning, is vermaak en teambuilding in optima forma!

Details

Prijs: tot 25 personen € 700,00 excl. BTW en reiskosten, daarna € 20,00 excl. per extra persoon
Duur: circa 3 à 4 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte