Groepsactviteit met teambuilding en fun

Inleiding

ultimate expedition 1Bent u ook helemaal weg van al die uitdagende tv-programma’s zoals Expeditie Robinson, Fort Boyard, Flashback en de Pelgrimstocht en heeft u altijd al een keer gedacht; stond ik daar maar. Grijp dan nu uw kans en neem deel aan THE ULTIMATE EXPEDITION!

Verhaal

‘‘The Ultimate Expedition’’ is een geheel nieuw spelprogramma gebaseerd op elementen uit deze fantastische en uitdagende programma’s.

U verplaatst zich van plek naar plek en elke keer wacht u weer een nieuwe challenge. Elke van deze uitdagingen doet weer een beroep op een andere combinatie van kwaliteiten (snelheid, intelligentie, samenwerking, creativiteit, doelgerichtheid, historisch besef, humor, stressbestendigheid e.d.) Het winnen van een challenge levert tijdwinst voor de “ultimate challenge” op die uiteindelijk bepaald wie de glorieuze winnaars worden van jullie Ultimate Expedition!

Het spel ‘‘The Ultimate Expedition’’ kan momenteel gespeeld worden in de prachtige, historische binnenstad van Utrecht en (op aanvraag met voldoende voorbereidingstijd) in andere hiervoor geschikte historische centra van steden en plaatsen in Nederland.

N.B. Om de challenge in de stad optimaal te kunnen laten plaatsvinden is er de mogelijkheid om bij groepen groter dan 40 groepsopdrachten toe te voegen die voor of juist na de pauze worden uitgevoerd. Subgroepen in de stad bestaan in principe uit 2 tot 4 personen om zo optimaal iedereen bij de opdrachten te betrekken.

Details

Prijs: tot 15 personen € 400,00 excl. BTW daarna € 22,50 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 2,5 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte