Teambuilding groepsactviteit Utrecht "The Big Escape"

Inleiding

big escape 1U heeft kwaliteiten? U bent een geboren leider en teamspeler? Er is geen beter team als de uwe en u heeft nog humor ook? Dan heet Art of Events Productions u van harte welkom bij ‘The Big Escape’. U mag het allemaal bewijzen!

Verhaal

The Big Escape is een unieke combinatie van individueel- en teamspel met een hoog fungehalte en grote toegankelijkheid. Het heeft grote waarde als programma voor teambuilding. In de activiteiten komen zaken naar voren die te maken hebben met overleg, leiderschap, creativiteit, doelgerichtheid, communicatie, planning, conflictsituaties, strategie en inlevingsvermogen.

Bij aankomst wordt uw groep verdeeld in subgroepen. Elke subgroep krijgt opdrachten die in competitieverband tegen andere subgroepen tot een goed einde moeten worden gebracht. Bij de opdrachten kunnen de groepen punten verdienen en uiteraard zijn er ook bonuspunten te verdienen voor de winnende teamleider of leidster.

Binnen deze teambuilding activiteit heeft de gekozen teamleider privileges. Het team bepaald na elke opdracht of de teamleider gehandhaafd blijft of dat er een nieuwe wordt verkozen. Uiteraard kan dat om allerlei redenen zijn (ook strategische). Zorg dus dat u als teamleider in charge blijft bij de groep en als individuele winnaar uit de bus komt! De vraag is alleen; hoe moet je dat doen; teamleider of –leidster blijven?

Welke groepen opereren aan het einde van de activiteit het beste en weten zich er altijd uit te redden. Welk persoon weet uiteindelijk de hoogste algemene score te halen en verdiend eeuwige roem en glorie als beste teamleider bij “The Big Escape”? De uitslag hiervan wordt bekend gemaakt tijdens de beoordeling aan het einde van de dag met een ongeëvenaarde en hilarische samenvatting!

Dit is zoals een teambuilding activiteit zou moeten zijn!

Details

Prijs: tot 25 personen € 850,00 excl. BTW daarna € 20,00 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 3 à 4 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte