Teambuilding groepsactviteit Utrecht "Kidnapped"

Inleiding

kidnapped 1Nee, dit is geen ernstig bericht. We zijn niemand kwijt, tenminste nog niet... ‘Kidnapped’ Uw middag begint met een “doodgewone” lunch of met een kopje koffie. Op dat moment leeft iedereen nog in de veronderstelling dat ‘de excursie’ weldra zal beginnen.

Verhaal

Het avontuur barst pas echt los wanneer een undercover journalist van de plaatselijke krant gaat uitleggen dat ze geen prachtige natuurwandeling gaan ondernemen maar dat de groep onder valse voorwendselen naar de locatie is gelokt door een geheimzinnig “Genootschap der Deugden”. Al snel blijkt dat u moet bewijzen dat u deugt! Uitleg volgt en al snel blijkt dat het lot van deze wereld in uw handen ligt!

Het Genootschap is namelijk van mening dat niemand meer deugt in deze wereld en het is aan u om hun ongelijk te bewijzen!

Het Genootschap zal u daarom met zogenaamde medewerking van de plaatselijkecouting deze middag aan bijzondere testen onderwerpen. Aan de hand van de zeven, door het Genootschap, opgestelde en derhalve nieuwe deugden zoals oprechtheid, betrouwbaarheid, verdraagzaamheid, naastenliefde, flexibiliteit, speelsheid, en positivisme zult u, binnen de afgesproken tijd, een aantal opdrachten moeten volbrengen.

Op de helft van deze opdrachten zult u door het Genootschap worden ontboden op de ontmoetingsplek. Zij twijfelen namelijk hard aan uw deugdelijkheid en om u te “stimuleren” het uiterste uit uzelf en de anderen te halen hebben ze onopgemerkt een paar van uw mensen (meestal 2) ontvoerd.

Dit wordt pijnlijk duidelijk als u tijdens de korte pauze ook een filmpje getoond wordt van de “arme ontvoerden”! Lukt het u om tijdens de gezamenlijke eindactiviteit te bewijzen dat uw gezelschap deugd, dan wacht u aan het einde van de rit de ultieme ontmoeting met het

Genootschap! We sluiten zelfs niet uit dat u uiteindelijk de onderweg ontvoerde mensen van uw groep weer veilig in de armen kunt sluiten!!!

Kidnapped is: teamwork en individueel kunnen denken én doen, met interactieve, originele maar ook met humoristische activiteiten die uw gasten uitnodigen meer uit zichzelf en anderen te halen. Het is immers voor een goed doel... HET LEVEN VAN UW TEAMGENOTEN!

Details

Prijs: tot 40 personen € 1.200,00 excl. BTW en reiskosten, daarna € 20,00 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 3 à 4 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte