Teambuilding Utrecht "De Grote Verwarring"

Inleiding

grote verwarring 1 nwEen origineel, interactief en bijzonder vermakelijk teambuilding programma waarbij uw groep verward wordt met ‘een andere groep’. Wat volgt is een wel heel bijzonder ‘intake programma’ vol bijzondere groepsactiviteiten. (aantal personen van 40 -300)

Verhaal

Sergeant Vredestijn biedt (volgens zijn zeggen) al jaren op speciaal verzoek van Hare Majesteit met groot succes speciale activeringsprogramma's aan als teamuitje op speciaal daarvoor geschikte Forten en Vestingsteden in Utrecht en omgeving Utrecht. Niet gehinderd door valse bescheidenheid schrijft hij dat succes toe aan z'n talent, ervaring en het uitgekiende teambuilding programma dat hij uiteraard helemaal zelf ontworpen heeft. De sergeant valt verder op door z'n directe manier van communiceren. Leidinggeven is immers veel makkelijker dan iedereen denkt als je het maar "ziet"! Omdat de sergeant af en toe lezingen en cursussen geeft in het land werkt hij sinds kort met stagiaires die hij zelf aan het opleiden is. Tot z'n afschuw hebben de stagiaires zo hun eigen ideeen en intitiatieven over hoe een teamuitje (nog) beter en leuker kan. Eigen inbreng en leuk... de sergeant gruwelt ervan! Ze moeten gewoon luisteren en doen wat ik zeg!!

Een teamuitje moet 'leuk' zijn?

Nu de sergeant afwezig is vanwege een lezing is het moment aangekomen dat ze voor het eerst een eigen activiteit neer gaan zetten en .. op hun eigen manier. En u bent hun eerste klant.. ooit.. ze hebben naar eigen idee een geweldig interactief teambuilding programma samengesteld. Een beetje zenuwachtig zijn ze wel, maar als iedereen gewoon gezellig meedoet dan komt het allemaal vast goed toch?

Het meest verrassende en vermakelijke teamuitje ooit! 

Na een enthousiaste kennismaking en onnavolgbare warming up kondigen ze het eerste spelonderdeel aan! Als enigen onder u even later bij het eerste spelonderdeel klaarstaan is het duidelijk, het feest gaat beginnen! Zeker als de stagiaires aankondigen dat het slechts het eerste onderdeel in een reeks bijzondere spellen is. Maar niets is minder waar. De sergeant keert onverwacht terug en voordat de stagiaires doorhebben wat hen overkomt is de groep door Vredestijn overgekomen en zijn ze "veroordeeld" tot hulpjes van de sergeant. Hij zal wel eens even laten zien hoe je een activeringsprogramma moet begeleiden! U wordt passant nog verward met een andere groep 'herintreders' en onderworpen aan een intakeprogramma om te kijken of u ooit nog terug kan keren in de maatschappij.

Op 'kamp' met de sergeant

Denk-, doe- en durfopdrachten voeren nu de boventoon, en als u ze niet goed uitvoert mag u nog een tijdje blijven; "op kamp" net zoals de verbouwereerde stagiaires! Uiteraard zullen de stagiaires er alles aan doen om de activiteiten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen en u te entertainen waar mogelijk, maar of dat dit het teamuitje gaat redden?

Sorry! Toch een teambuitje en geen intake! .... Biertje?

Vlak voor het einde van het programma zal blijken dat u toch niet die groep bent waar de sergeant u in z'n ijver voor had versleten. Hij zal dan excuus maken en z'n "zachtere" inborst tonen en met u zijn pronkstukje, een interactieve en hilarische uitvoering van de balkonscene van Romeo & Julia, uit gaan voeren als onnavolgbare goedmaker.

 In deze groepsactiviteit zit veel originaliteit, interactie en humor. Het is een groepsactiviteit waarbij teambuilding op speelse manier bevorderd wordt en die altijd maximaal aan de groep en beoogde locatie aangepast wordt. Afhankelijk van de gekozen locatie kan het teamuitje in bos of parkachtige gebieden ook worden begleid door de akela Ad Hoc van de Scouting. Hij vervangt dan de sergeant die m.n. actief is op de Forten en in de Vestingsteden, maar het archetype blijft in hoge mate hetzelfde.

Details

Prijs: tot 25 personen € 850,00 excl. BTW en reis- en organisatiekosten daarna € 20,00 excl. BTW en reis- en organisatiekosten per extra persoon
Duur: circa 3 à 4 uur

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte