Moorddiner

Bedrijfsnaam: Fortis Bank, 30 personen
Locatie; Het Oude Tolhuys te Utrecht
“We hebben genoten van een ontspannen, spannende avond. Het verhaal is erg goed in elkaar gezet met erg rolvaste acteurs. Iedereen deed lekker mee zonder dat het geforceerd overkwam. Zie ook memo van een van onze relaties:

“Langs deze weg vanuit Brussel nog mijn meer dan grote dank voor de voortreffelijke feestelijkheden gisteravond. Een “moordavond”. Goede sfeer, lekker Spaans buffet en een legertje acteurs die er zin in hadden! Het was een lichtvoetige avond in een tijd met veel hectiek en daarom des te meer een welcome onderbreking. Nogmaals mijn complimenten”

 

Bedrijfsnaam: Mitsubushi Electric Europe BV, 70 personen (gespeeld in het Engels)
“Thank you for your wonderfull organisator. We had a great evening! We can recommended to everybody who wants to experience a different and exiting evening/dinner. Thank you for taking pictures and sending us a cd-rom!”

 

Bedrijfsnaam: Heijmans Bouw, 30 personen
Locatie: Het Oude Tolhuys te Utrecht
“Contact met Art of Events was zeer goed en snel. Tijdens de avond geweldige acteurs die geen moment uit hun rol vielen. Ook nazorg door middel van direct mailcontact, evaluatieformulier en zelf een leuke c.d. met foto’s!”

 

Bedrijfsnaam: KEK Gors
“Geweldig! Het was een gezellige avond en alles zat goed in elkaar.

Dinner in the Dark

Bedrijfsnaam: Philips Lighting, 51 personen
“Een aangename verassing en goede afwisseling voor een intensieve conferentie. Zeer bijzonder entertainment en prachtig vormgegeven. Complimenten voor de meertaligheid. Iedereen heeft het prima kunnen volgen.”

Mislukt Feest

Bedrijfsnaam:Familie Over
“Er is nog dagenlang over ons feest nagepraat door velen van ons. Vooral de act van Romeo en Julia was een hoogtepunt. Ook het zingen viel erg in de smaak evenals het spel op de saxofoon. Mede door de mensen van uw theaterbureau was het een feest dat we met zijn allen vierden en er vormden zich geen groepjes. Iedereen was overal bij betrokken. We kijken blij terug!”

 

Bedrijfsnaam: Ohra, 30 personen
Locatie: Het Oude Tolhuys te Utrecht
“Ondanks de zeer korte tijd van voorbereiding (maar 1,5 week) een zeer geslaagde avond. Met dank aan de organisatie en de zeer goede acteurs. Jullie weten van aanpakken!”

 

Bedrijfsnaam: Mennorode Conferentiecentrum, 60 personen
“Tot op het laatste moment zijn er collega’s geweest die dachten dat het allemaal echt was. Heel knap gedaan. Ook de theaterworkshop was echt hilarisch! Het smartlappen zingen was ook leuk. We hebben het echt fantastisch gehad, onze complimenten!”

Dinner in the Dark

Bedrijfsnaam: Cal Consult BV, 55 personen
“De avond is heel goed bevallen. Leuk om een keer mee te maken. Vooral het vermaak is goed bevallen. Knap dat je alle zintuigen zo kan prikkelen.”

Mislukt Feest + Workshop Sound of Music

Bedrijfsnaam: IKMN, 35 personen
Locatie: Fort Vechten te Bunnik
“Een goed geolied bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn. De contacten verlopen makkelijk en als organisator van het bedrijf dat het feest geeft kun jij met de eer strijken dat het zo goed georganiseerd is. Een aanrader voor als je makkelijk en voor een eerlijk bedrag een feest wilt hebben dat nog leuk is ook….”

Galgenmaal

Bedrijfsnaam: Ritra Cargo BV, Corrie Heykoop, 40 personen
“We hebben ons meer dan goed vermaakt. De combinatie tussen (inter)actie en ontspanning was precies goed. Wat een geweldige acteurs en wat hebben we gelachen. Ik heb ze zelden zo actief mee zien doen. We zijn niet de makkelijkste groep en je weet hoe Rotterdammers zijn; recht door zee. We zijn bedolven onder de complimenten en de meesten wilden het volgend jaar gewoon weer overdoen. Een beter compliment kun je haast niet krijgen. Nogmaals bedankt de onvergetelijke avond!”