GPS game Code Crackers

Bedrijfsnaam: Mediq NV
Locatie: Maria Utrecht
“Zeer leuk en sportief events, gezellig iets van de omgeving gezien en een stukje spanning om te winnen!”

Bamboestieken

Bedrijfsnaam: Openbaar Ministerie
“Leuke, laagdrempelig. Kan goed worden ingezet als verbindende activiteit voor mensen die in nader regionaal verband met elkaar gaan samenwerken. De activiteit is buiten en heeft daardoor ook in de koude maanden iets extra’s (zeker als dit samengaat met warme chocolademelk).”

Bedrijfsnaam: Stevens van Dijck
Locatie: Fort aan de Klop
“Erg goed en ontspannen”

U Deugt, Wij Deugen

Bedrijfsnaam: Stichting Xmotion
Locatie: Fort Vechten te Bunnik
“Erg gelachen. Met name de balkonscène met Romeo en Julia was een succes. Leuke warming- up met ‘elkaar dood schieten’. De begeleider wist goed om te gaan met de fanatieke valsspelers onder ons.”

Bedrijfsnaam: Gemeente Nieuwegein Stadsontwikkeling en Beheer
Locatie: Fort Vechten te Bunnik

Bedrijfsnaam: Humana
Locatie: Fort Vechten te Bunnik
“Art of Events heeft de collega’s van Humana een erg leuke dag bezorgd. Het enthousiasme van het team straalde er van af. De spelonderdelen waren eenvoudig en zeer competitief. Een echte aanrader!”

U Deugt, Wij Deugen en Fortengolf

Bedrijfsnaam: Gepensioneerd Rabobank
Locatie: Fort Vechten te Bunnik
“Art of Events bezit kwaliteit om een grote groep gepensioneerden met enthousiasme mee te krijgen voor spel- deelname. Het was plezierig, ontspannen, verassend en ook professioneel!”

Grote Verwarring

Bedrijfsnaam: Advocatenkantoor Wijn & Stael
Locatie: Fort Vechten te Bunnik
“De dag liep vlekkeloos, flexibel, meedenken met tijdprogramma. Zo kun je het goed uit handen geven. De Gote Verwarring is erg verrassend. Leuk om in kleinere groepen uiteen te gaan en zo iedereen bezig te zien. Leuke opbouw. Is zoveel ADHD niet slecht voor je gezondheid? (haha). Romeo & Julia aan het einde erg origineel. Een aanrader. Zeer goed eten trouwens op het Fort!”

Bedrijfsnaam: NS Reizigers
Locatie: Fort Vechten te Bunnik
“Samenwerking was bij dit uitje erg belangrijk! En zo leer je je collega's goed kennen. Het weer was prachtig, we hebben genoten! Moe maar voldaan gingen we naar huis!”

Kidnapped

Bedrijfsnaam: Orde van Medisch Specialisten
Locatie: Fort Vechten te Bunnik en de stad Utrecht
“Bijzonder prettig contact met de organisatie vooraf en tijdens en na de activiteit. Ook de voorbereiding en afhandeling van het arrangement was zeer goed. Daarnaast hebben we ’s avonds buitengewoon lekker gegeten!”

Bedrijfsnaam: Bilthovense Apotheek
Locatie: Fort Vechten te Bunnik
“Zeer humoristische, gezellige en leuke activiteit dat niet alleen leuk begint, maar boeiend blijft en met een hele onverwachte wending eindigt”

Kidnapped en rondleiding

Bedrijfsnaam: SNS REAAL
Locatie: Fort Vechten te Bunnik
“Kidnapped is een heel leuk spel om met een afdeling te spelen. Alle collega’s trapten in het fantastische spel van de leiding, knap gedaan! De charme vond ik ook dat je met reen grote groep toch 1 spel kunt spelen, met spelelementen die voor werkelijk iedereen leuk zijn. Ik heb iedereen zien genieten en fanatiek zien opgaan in het spel, mooi hoor!”