GPS Game Utrecht "The target"

Een superspannend achtervolgingsspel voor in de stad!

Een gevaarlijke gevangene is ontsnapt uit de gevangenis. 3 politieteams gaan er achter aan. Met hun GPS-telefoons proberen ze hem op te sporen. De gangster laat een spoor van vernieling achter op zijn tocht door de stad. Zijn doel: €1000.000 verdienen door het plegen van misdaden in de stad.

target 1Kunnen de agenten de gangster uitschakelen voor hij zijn doel heeft bereikt?

Uniek in de wereld

The target is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. Je speelt als het ware een videogame met de stad als decor.

Het verhaal

In The target is een gevaarlijke gangster net ontsnapt uit de gevangenis. Hij terroriseert nu de stad, want een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt. Drie agenten worden er op uitgestuurd om de man te vatten voor hij € 1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat.

Het spel

Om de misdaden te kunnen plegen, moet de gangster (virtuele) voorwerpen stelen die verspreid zijn over de stad: een mes, een touwladder, explosieven, enz... Maar telkens als hij een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit te weten. Zo laat de gangster een spoor na in de stad. Bovendien slagen de politiesatellieten er in om de man exact te lokaliseren om de 6 minuten en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun 'target' (de gangster) verwijderd zijn.

Maar de gangster weet de satellietsignalen te onderscheppen en krijgt net dezelfde informatie op zijn scherm... én hij heeft enkele speciale verdedigingsmiddelen om de politie van zich af te schudden...

Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt?

The Target is ideaal voor een vrijgezellenfeest of als uitje met enkele vrienden of collega's!

Details

Prijs: € 30,00 p.p. excl. BTW
Deelnemers: minimaal 15 personen
Duur: circa 2,5 uur

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!


Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte