City Adventure Utrecht "Wie zijn de Mollen?"

Stadsavontuur en teambuilding in optima forma!

wie-zijn-de-mollen 1Vindt u het televisieprogramma “Wie is de Mol” al leuk? Dan is het voor u helemaal genieten bij ‘Wie zijn de Mollen’! Tijdens het spelprogramma is er namelijk niet één, maar meerdere mollen en u wordt uitgedaagd om de mol in uw groep te ontdekken!

Het spel

Leuke vragen, verrassende opdrachten en heerlijke uitdagingen die zoveel mogelijk tot een goed einde moeten worden gebracht. Ondertussen heeft iedere subgroep ook nog te maken met een mol in hun midden die zo onopvallend mogelijk de boel probeert de activiteiten te saboteren! U wordt uitgedaagd om de mol in uw groep te ontdekken en ondertussen ook nog het meeste geld te verdienen! Origineel en vermakelijk.

Details

Prijs: tot 15 personen € 400,00 excl. BTW daarna € 22,50 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 2,5 uur

 

Extra informatie

Het spel ‘‘Wie zijn de Mollen’’ kan gespeeld worden in de historische binnenstad van Utrecht.

Het aantal groepen en het aantal personen per groep zal afhangen van het aantal deelnemers.

Wie zijn de mollen is een leuk en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. Het is een spel waar vaak nog lang over na wordt gesproken!

Het spel ‘‘Wie zijn de Mollen’’ is voor een deel geïnspireerd door het tv-programma, maar vervolgens zijn alle onderdelen en activiteiten zelf bedacht en vormgegeven. De spelonderdelen zijn volgens het principe “voor elk wat wils” en op een recreatieve manier actief van aard.

 

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte