Culinair genieten met stadstour door Utrecht "Walking Dinner"

City Adventure Utrecht met een culinair tintje! 

Laat u verrassen bij onze unieke walking dinner met een spannende mix van heerlijke eten en op een plezierige manier op pad gaan. "Ad Hoc" zal uw gezelschap meer dan van harte welkomen als "aspirant gidsen" en deelnemers aan de "geheel vernieuwde" cursus L.H.U. oftewel LEUK HE UTRECHT! Daar wordt ook elke gang in een ander restaurant genuttigd en kunt u de wandeling net zo interactief maken als u zelf wilt.

walking dinner 1

De route

Samen met Ad ontdekt u de bijzondere historische plekken en de meest prachtige verhalen en anekdotes die tot dat moment soms zelfs voor doorgewinterde Utrechters verborgen waren gebleven. U krijgt ter plekke de geheel door Ad samengestelde Utrechtse Inburgering Quiz uitgereikt waarmee hij uiteindelijk de beste cursisten zal selecteren. Misschien is er zelfs uiteindelijk wel een plaatsje vrij in Ad’s beoogde elitecorps van Utrechts beste gidsen! City adventure met een meer dan plezierig culinair tintje. U bent meer dan welkom in Utrecht!

Details

Prijs: € 55,00 p.p. excl. BTW
Deelnemers: minimaal 20 personen
Duur: circa 5 uur

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Extra informatie

Tijdens deze bijzondere tocht heeft u de keuze uit minimaal een drietal restaurants waar ze u gastvrij en culinair zullen onthalen en verwennen!

Bij groepen groter dan 25 personen zal er een extra gastheer aansluiten.

In de route van het Walking Dinner zijn de verschillende restaurants opgenomen waar de diverse gangen kunnen plaatsvinden.

Het voorgerecht kan plaatsvinden in een restaurant op ’t Wed of op de Mariaplaats. Het hoofdgerecht kan plaatsvinden in een restaurant aan de Oude gracht en het nagerecht en een eventuele borrel kunnen plaatsvinden op het Neude of op het Janskerkhof.

Per gang zijn er drie of meer restaurants gevonden die mee willen werken. Wij informeren u graag over welke restaurants dit zijn en wat deze te bieden hebben.

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte