Ontdek Utrecht met de fiets "Trappen en Happen" 

Een city adventure vol wetenswaardigheden!

U bent van harte uitgenodigd om met ons op de fiets te gaan trappen en happen Utrecht en omgeving Utrecht. Een city adventure en tocht vol wetenswaardigheden, opdrachten, en plezierige verrassingen. Één ding kunnen we u alvast beloven......U zult genieten!

trappen en happen 1De route

Trappen en Happen heeft een ‘voor elk wat wils’ karakter; origineel, actief, interessant, recreatief en humoristisch. Bovenal biedt het de mogelijkheid om gezellig met elkaar op stap te gaan. Op deze wijze is het een leuke en boeiende manier om Utrecht (en omgeving) te verkennen!

Voor uw groep is een zeer bijzondere route uitgekozen met tal van bezienswaardigheden. De route loopt van Fort aan de Klop, een unieke locatie in de stad Utrecht, via het mooie Rhijnauwen naar Fort Vechten en weer terug via de historische binnenstad van Utrecht. Vertrek-, aankomsttijden en eventuele plaatsen om te happen gaan in overleg met u.

Details

Prijs: tot 20 personen € 300,00 daarna € 10,00 per extra persoon, excl. fiets € 9,00 per fiets
Duur: 3 tot 4 uur

Meer informatie

Bij aanvang zal de groep in subgroepen worden opgedeeld. Iedere groep krijgt naast diverse manieren om de route te volgen onderweg, diverse vragen en opdrachten mee. Met het beantwoorden van de vragen, respectievelijk het volbrengen van de opdrachten, kunnen uw gasten punten verdienen.

Dit competitie element is er om uw gasten te stimuleren ook hun lol te halen uit de vragen en opdrachten en zoveel mogelijk te genieten onderweg. Uiteraard bepaald u zelf hoeveel aandacht aan dit competitie-element geschonken moet worden.

Om deze tour compleet te maken kunt u het trappen combineren met lekker eten en drinken op leuke plekjes in Utrecht en omgeving. Starten met een kopje koffie/thee en gebak, een heerlijke lunch onderweg en/of afsluiten met een gezellige borrel/diner, dit is allemaal mogelijk.

De fietsroute is opgedeeld in verschillende etappes. Wij informeren u graag over leuke en gezellige plekjes om te eten in Utecht en omgeving. De restaurantjes staan op volgorde aangeven zoals u ze tijdens de tour tegenkomt. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en stellen graag samen met u een passende offerte op voor Trappen en Happen.

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte