City Adventure Utrecht "Tot de dood ons scheidt"

De uitdaging van een echt Utrechts stadsavontuur!

Tot de dood ons scheidt is een bekroond city adventure in Utrecht die de meest bijzondere plekjes in centrum Utrecht combineert met een prachtige uitdaging. Uw groep beleeft een zeer bijzonder stadsavontuur waarbij ze een aan lager wal geraakte stadsdichter en troubadour van Utrecht helpen om de onschuld van z'n broer te bewijzen. Deze is namelijk beschuldigd van moord en u blijkt de laatste strohalm te zijn waar zij zich aan vastklampen.

Tot de dood ons scheidt 1Het verhaal

Eenmaal in de binnenstad van Utrecht aangekomen ontmoet u op de afgesproken plek René van Wieringa, de aan lager wal geraakte stadsdichter en troubadour van Utrecht. Hij had uw contactpersoon al eerder om hulp gevraagd en vanuit een gevoel van mededogen en een sterk ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid had deze contactpersoon deze hulp ook toegezegd. Ook namens u allen!

Wanneer René eenmaal zijn verhaal vertelt, blijkt al snel dat het niet om ‘een kleine hulp’ gaat, maar dat er misschien wel levens vanaf hangen! Gelukkig is uw groep gezegend met intelligentie, daadkracht, intuïtie en een meer dan gezonde nieuwsgierigheid. Uiteindelijk blijkt het hulp bieden zeker geen straf, want het blijkt een werkelijk stadsavontuur te worden!

Details

Prijs: tot 20 personen € 450,00 excl. BTW daarna € 10,00 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 2,5 uur

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte