Stadsavontuur met teambuilding en fun "The Ultimate Expedition"

Een fantastische geroepsactiviteit vol met uitdagingen!

Bent u ook helemaal weg van al die uitgaande tv-programma's zoals Expeditie Robinson, Fort Boyaard, Flasback en de Pelgrimstocht en heeft u altijd al een keer gedacht; stond ik daar maar. Grijp dan nu uw kans en neem deel aan THE ULTIMATE EXPEDITION!!!

ultimate expedition 1Het spel

The Ultimate Expedition is een geheel nieuwe city adventure in Utrecht die is gebaseerd op elementen uit deze fantastische en uitdagende programma’s.

Het is zowel voor de fun als voor teambuilding. U gaat van het ene leuke plekje in Utrecht naar de andere en elke keer wacht u weer een nieuwe uitdaging.

Details

Prijs: tot 15 personen € 400,00 excl. BTW daarna € 22,50 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 2,5 uur

 Meer informatie

Het spel ‘‘The Ultimate Expedition’’ kan momenteel gespeeld worden in de prachtige, historische binnenstad van Utrecht en (op aanvraag met voldoende voorbereidingstijd) in andere hiervoor geschikte historische centra van steden en plaatsen in Nederland.

De nieuwe uitdagingen doen elke keer een beroep op een andere combinatie van kwaliteiten (snelheid, intelligentie, samenwerking, creativiteit, doelgerichtheid, historisch besef, humor, stressbestendigheid e.d.) Het winnen van een uitdaging levert tijdwinst voor de “ultimate challenge” op die uiteindelijk bepaald wie de glorieuze winnaars worden van jullie Ultimate Expedition!

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte