City Adventure Utrecht!

We heten u  welkom bij de meest bijzondere City Adventure Utecht voor groepen in Utrecht en omgeving Utrecht. Utrecht biedt u veel om te beleven. Utrecht heeft een rijke geschiedenis, het centrum met de Oudegracht, de soms mysterieuze, maar altijd sfeervolle werfkelders, De Domtoren, maar vooral ook de verborgen pareltjes zoals hofjes, ondergrondse gangen en het onovertroffen Utrechtse stadsleven. Een City Adventure vol avontuur en speciaal op maat gemaakt voor uw gezelschap met speciale storytelling waardoor u het echte, authentieke Utrecht kunt beleven op een manier waarvan u vrolijk zult worden! Art of Events nodigt u graag uit voor weer een prachtig stadsavontuur in de hoop dat u er van zult genieten en al het mooie van Utrecht zal bewaren en doorgeven! U bent van harte welkom in onze thuisbasis Utrecht!City Adventure Utrecht "Wie zijn de Mollen Utrecht!"

wie-zijn-de-mollen 1Wie is de Mol 3.0. in ons eigen Utrecht! Een superleuke en vermakelijke city adventure oftewel stadstocht met activiteiten voor grote én kleine groepen geheel gericht op Utrecht.  

 

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Register to read more...

City Adventure Utrecht "The Ultimate Expedition"

Ultimate expedition 3Bent u ook helemaal weg van al die uitdagende tv Programma’s als Expeditie Robinson, Fort Boyard, Flashback en de Pelgrimstocht? Grijp dan nu uw kans en neem deel aan The Ultimate Expedition! 

 

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Register to read more...

City Adventure Utrecht "Trappen en Happen"

trappen en happen 1Trappen en happen Utrecht en omgeving Utrecht! Een uitje of bedrijfsuitje die bol staat van de leuke wetenswaardigheden, de meest bijzondere en mooiste plekjes, prettige opdrachten en plezierige verrassingen...

 

 

€ 30,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Register to read more...

City Adventure Utrecht "Walking Dinner"

Laat u verrassen bij ons unieke walking dinner met een spannende mix van heerlijk eten en op een zeer plezierige manier op pad gaan. “Ad Hoc” zal uw gezelschap meer dan van harte verwelkomen als “aspirant gidsen” en deelnemers aan de “geheel vernieuwde” cursus L.H. U. oftewel LEUK HE UTRECHT!

 

€ 55,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

 

Register to read more...

City Adventure Utrecht "Tot de dood ons scheidt"

Tot de dood ons Scheidt is een bekroond city adventure in Utrecht die de meest bijzondere plekjes in centrum Utrecht combineert met een prachtige uitdaging. Help de lager aan wal geraakte stadsdichter en troubadour van Utrecht om de onschuld van z’n broer te bewijzen. Deze is namelijk beschuldigd van moord...

 

€ 30,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

 

Register to read more...