Groepsarrangement Utrecht, Fort Vechten met entertainment en beleving "Fort Vechten Themadiner All Inn"

U krijgt veel voor weinig, maar altijd meer dan u denkt! Art of Events heeft een aantal voordelige all-inn arrangementen samengesteld! Door het sterke samenwerkingsverband tussen Art of Events en Fort Vechten kunnen wij arrangementen samenstellen die voor u zo voordelig mogelijk zijn gemaakt. U geniet van de beste activiteiten van Art of Events en tegelijkertijd ook van de schitterende omgeving van Fort Vechten!

fort all inn themadiner 1

Locatie Fort Vechten in Bunnik omgeving Utrecht

Een geschikte locatie voor een bijzonder en boeiend avondprogramma met daarna eten in een bijzondere ambiance in Fort Vechten te Bunnik. Het uit de negentiende eeuw stammende Fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het is uitermate geschikt voor diverse binnen- en buitenactiviteiten. Het ligt midden in het groen aan de rand van Utrecht en heeft een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Het 17 ha grote Fort is omringd door een soort slotgracht en bestaat uit diverse imposante gebouwen met prachtige gewelfde ruimtes die geschikt zijn voor groepen van diverse groottes.

Avondarrangement

Voor de beleving van een bijzondere avond op het Fort kunt u kiezen uit themadiners die ieder op zich een eigen charme hebben.

Moorddiner
Galgenmaal
Mislukt feest
Dinner in the dark (vanaf 60 pers +3,- extra per persoon)

De beschrijvingen hiervan vindt u op de website onder themadiners.

Het zal in ieder geval een bijzondere avond worden met interactie en meer dan prettig vermaak en heerlijk eten en drinken! U kunt kiezen uit het Italiaans/Tapas/Barbecue buffet. Vooraf krijgt u pompoensoep of bijzonder brood met tapenade. Na het buffet wacht nog een petit dessert. Uitbreiding van het arrangement kan in overleg worden bepaald.

Details

Prijs: € 72,50 p.p. incl. BTW
Deelnemers: minimaal 40 personen
Duur: 4 uur
Inclusief: BTW, avondprogramma, voorgerecht, Italiaans/Tapas/Barbecue buffet, nagerecht en 1 consumptie tijdens het buffet. De overige drankjes zullen op nacalculatie berekend worden. 

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte