Groepsarrangement Utrecht "Fort Vechten Teambuilding All Inn"

U krijgt veel voor weinig, maar altijd meer dan u denkt!! Art of Events heeft een aantal voordelige all-inn arrangementen samengesteld! Door het sterke samenwerkingsverband tussen Art of Events en Fort Vechten kunnen wij arrangementen samenstellen die voor u zo voordelig mogelijk zijn gemaakt.

fort all inn teambuilding 1U geniet van de beste activiteiten van Art of Events en tegelijkertijd ook van de schitterende omgeving van Fort Vechten!

 Locatie Fort Vechten in Bunnik omgeving Utrecht

Een geschikte locatie voor een geweldig middagprogramma met daarna eten in een bijzondere ambiance is Fort Vechten te Bunnik. Het uit de negentiende eeuw stammende Fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het is uitermate geschikt voor diverse binnen- en buitenactiviteiten. Het ligt midden in het groen aan de rand van Utrecht en heeft een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Het 17 ha grote Fort is omringd door een soort slotgracht en bestaat uit diverse imposante gebouwen met prachtige gewelfde ruimtes die geschikt zijn voor groepen van diverse groottes.

Spelarrangement

Voor de beleving van een middag en aansluitend lekker eten op het Fort kunt u kiezen uit een aantal activiteitenprogramma’s die ieder op zich een eigen charme hebben.

De beschrijvingen hiervan vindt u op de website onder spelprogramma’s.

Het zal in ieder geval een bijzondere dag worden met actie, interactie, prettig vermaak en heerlijk eten en drinken! U kunt kiezen uit het Italiaans/Tapas/Barbecue buffet. Uitbreiding van het arrangement kan in overleg worden bepaald.

Details

Prijs: € 67,50 p.p. incl. BTW
Deelnemers: minimaal 40 personen
Duur: 7 uur
Inclusief: BTW, Koffie/Thee, Gebak, GPS of spelprogramma, fris in de frispauze, Italiaans/Tapas/Barbecue buffet en 1 consumptie tijdens het buffet. De overige drankjes zullen op nacalculatie berekend worden.

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte