Groepsarrangement Utrecht "Fort aan de Klop Teambuilding All Inn"

Bij het Fort All Inn Teambuilding arrangment op Fort aan de Klop geniet u van de beste activiteiten van Art of Events en tegelijkertijd ook van een prachtige, historische plek. Om een dag op het fort invulling te geven kunt u een keuze maken uit onderstaande spelprogramma's:

- U Deugt Wij Deugen, vanaf 25 personen
- Mobilisatiespel, vanaf 25 personen
- De Grote Verwarring, vanaf 40 personen
- Kidnapped, vanaf 40 personen

Welk spelprogramam u ook kiest, het zal in ieder geval een bijzondere dag worden met actie, interactie, prettig vermaak en heerlijk eten en drinken!

Fort aan de Klop

In de stad maar toch buiten en eigentijds comfort op een eeuwenoude plek. Fort aan de Klop is een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst of feestje met uw familie en vrienden. Het Fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedingslinie uit de negentiende eeuw. Het bomvrije wachthuis uit 1851 is nu een gezellige brasserie en in de oude artillierieloodsen vindt u zalen en een groepsaccomodatie.

U Deugt Wij Deugen
U heeft kwaliteiten er is geen beter team dat meer deugt dan die van u? U houdt van competitie, maar het moet daarnaast vooral ok leuk zijn, energie genereren en uiteindelijke leiden tot een impuls in teambuilding? We nodigen u graag uit voro een uniek spelprogramma met activiteiten die een beroep doen op zeer diverse kwaliteiten en deugden. Origineel en vermakelijk, van actief tot recreatief en van eenvoudig tot behoorlijk moeilijk, maar altijd leuk om te doen!

Mobilisatiespel
Wilt u vorig spelprogramma graag gecombineerd zien met het speciale van Fort aan de Klop en de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie dan is het Mobilisatiespel een goede keus. Het Mobilisatiespel is een speciale versie en variant van het spelprogramma U Deugt Wij Deugen alleen dan hebben we er met een knipoog een militair en geschiedkundig tintje aan gegeven. Zowel U Deugt Wij Deugen als het Mobilisatiespel zijn geschikt voor een brede doelgroep van jong naar ouder die veel plezier wil combineren met het mobiliseren van kwaliteiten en teambuilding.

De Grote Verwarring
Een origineel, interactief en bijzonder vermakelijk teambuilding programma waarbij uw groep verward wordt met "weer een nieuwe lading kansloze herintreders der maatschappij'. Wat volgt is een wel heel bijzonder 'intake porgramma' vol bijzondere groepsactiviteiten.

Kidnapped
Nee, dit is geen ernstig bericht. We zijn niemand kwijt, tenminste nog niet...Uw middag begint met een "doodgewone" lunch of met een kopje koffie. Op dat moment leeft iedereen nog in de veronderstelling dat 'de excursie' weldra zal beginnen. Het avontuur barst pas echt los wanneer een undercoverjournalist van de plaatstelijke krant gaat uitleggen dat ze geen prachtige natuurwandeling gaan ondernemen maar dat de groep onder valse voorwendselen naar de locatie is gelokt door een geheimzinnig "Genootschap Der Deugden". Al snel blijkt dat u moet bewijzen dat u deugt! Uitleg volgt en al snel blijkt dat het lot van deze wereld in uw handen ligt!

Details

Prijs:

€ 60,00 p.p. incl. BTW (overige drankjes op basis van nacalculatie)
€ 70,00 p.p. incl. BTW (drank op afkoop 2,5 uur)
Prijs is inclusief ontvangst met koffie/thee en appelgebak, spelprogramma, pauzedrankje en buffet/BBQ.

Deelnemers:

minimaal 25 personen

Duur: circa 6,5 uur

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte