Groepsarrangement Utrecht "Workshops in hartje Utrecht"

Groepsarrangement Utrecht "Workshop hartje Utrecht"

Welkom in onze gezellige, knusse en creatieve workshopruimte, in het centrum van Utrecht!

workshops in hartje utrecht 1

Vrijgezellenfeestje, familiedag, bedrijfsuitje of heeft u iets anders te vieren? En bent u met een groep vanaf 10 personen op zoek naar een leuke workshop in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In het centrum van Utrecht, op de Koekoekstraat 38, bieden wij de leukste workshops aan. 

U kunt kiezen uit onderstaande workshops (vanaf 10 personen)

 

 

Etiquette € 14,50 p.p.
Creatief (keuze uit: klompen, glas & servies) € 25,00 p.p.
Pimp Mien Klomp! € 25,00 p.p.
Discodans € 14,50 p.p.
Theatersport € 14,50 p.p.

Deze prijzen zijn exclusief BTW. 

Workshop Utrecht "Etiquette Utrecht"

Na deze workshop weten de deelnemers precies 'hoe het hoort'.

Tijdens deze workshop maakt u op een leuke manier kennis met de spelregels van de moderne etiquette. Moeilijk? Nee hoor, want etiquette heeft alles te maken met goede omgangsvormen en wellevendheid. En natuurlijk met een flinke dosis creativiteit, inventiviteit en 'gepast' gevoel voor humor. Dit programma waarbij amusement en informatie gemengd worden, leidt tot actieve, serieuze en hilarische discussies. U mag elkaar corrigeren! Dat wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Workshop Utrecht "Creatief"

Thee schenken uit uw unieke theepot of koffie drinken met uw persoonlijke kop en schotel, en wat dacht u van een compleet tapas servies met glazen beschilderd door u en uw vriendinnen. Deze voorbeelden en vele andere mogelijkheden zijn mogelijk bij de workshop Creatief.

Aan het begin van de workshop krijgt u een korte introductie over de mogelijkheden die er zijn. U kunt zelf kiezen of u een klomp wilt pimpen, porselein of glas wilt gaan beschilderen. Om u een idee te geven hoe een versierd exemplaar eruit komt te zien, worden er een aantal voorbeelden laten zien. Vervolgens gaat u zelf aan de slag en zorgt u voor een uniek glas, bord of een unieke klomp.

Workshop Utrecht "Pimp Mien Klomp"

Te gek voor woorden, maar o zo leuk! Blaas de klomp nieuw leven in en help hem om weer echt hip te worden. Dit kan natuurlijk alleen met uw eigen ontwerp, beschildering en decoratie. Deze klompen zijn origineel en meer dan leuk voor uzelf of als cadeau!

Tijdens deze workshop krijgt u twee blankhouten kinderklompen. Het is ook mogelijk om klompen in uw eigen maat te ‘pimpen’(€ 8,- per persoon extra, gelieve 14 dagen van te voren de juiste maten doorgeven).

Workshop Utrecht "Discodansen"

Geweldig die typische danspasjes uit de 70's en 80's. Na deze workshop kent u ze allemaal!

De magic steps en armbewegingen. Menigeen die deze tijd heeft meegemaakt kan ze dromen. Voor de jongeren is het grappig, leuk en fascinerend, want het is zó anders dan nu. Wat blijft, is het heerlijk dansen en plezier maken met elkaar.

Hoe goed of slecht het ritmegevoel ook is! Onder begeleiding van een professionele dansleraar zult u, na een korte opwarming, een aantal herkenbare moves uit de jaren 70 en 80 leren. Deze moves kunt u later samenvoegen tot 1 dans, waar ua een korte opwarming, een aantal herkenbare moves uit de (ook na deze workshop) nog veel plezier aan zult beleven!

Workshop Utrecht "Theatersport"

Humor, fantasie, improvisatie en een goed humeur. U zult versteld staan van uw eigen kunnen en u hoeft er echt niet voor geleerd te hebben!

In deze workshop maakt u kennis met theater vanuit het niets, ofwel: improvisatietheater. Hier hebt u niets voor nodig, alleen de nodige fantasie en een beetje lef! Na een speelse warming-up wordt er kennis gemaakt met theatersport en zullen er een aantal ‘games’ gedaan worden.