Act Romeo & Julia 

romeo en julia 1U zoekt een spetterende, interactieve afsluiting van een leuke dag of juist een vermakelijke onderbreking van een bijeenkomst in Ytrecht of omgeving Utrecht? Dan bevelen we van harte de “balkonscène van Romeo en Julia” aan!

De lol van dit stuk (in vaktermen repeteerstuk geheten) is dat je met elkaar op een hilarische wijze een toneelstuk neerzet. Daarbij wordt gebruik gemaakt van alle aanwezigen! Overigens is het zo dat dit voor jullie gasten geen enkele voorbereiding of theatrale kwaliteiten vraagt!

Op een speelse en humoristische wijze worden alle rollen ingevuld en naar een hoogtepunt toegewerkt. De lol is ook dat iedereen een (actieve of minder actieve) rol heeft en wel van publiek in het theater tot Julia, van gordijnen tot Romeo met z’n paard en van gong tot tuinkabouter. Alles komt er in voor! Het is speelse interactie met daarin mooie metaforen verweven. Een fascinerend en boeiend schouwspel waaruit blijkt wat verbeelding, humor en samenwerking kunnen bewerkstelligen.

Details

Prijs: € 450,00 excl. BTW en reis- en organisatiekosten
Duur: circa 30 minuten 

Meer informatie?

T: 030-2718366
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte