Acts Utrecht

Art of Events biedt ook in Utrecht en omgeving Utrecht acts en animatie voor allerlei verschillende doelstellingen. Acts met een hoge kwaliteit van performance. Acts met veelal theatraal entertainment. Acts die sfeer kunnen brengen, kunnen vermaken, verwarren en ontroeren. Die interactie op gang kunnen brengen of deze juist kunnen veranderen.

Art of Events biedt naast deze acts en typetjes ook acts die veel meer vanuit een “historische” context komen. Bekende historische personages uit de wereldgeschiedenis die bij uw event uw boodschap en doel kunnen benadrukken. Dat doen ze veelal metaforisch waarbij ze altijd op inventieve manier de juiste snaar weten te raken. Daarnaast zijn we ook bijzonder trots op onze specifieke Utrechtse acts zoals Dom de Libertad, vrije geest en inspirerend denker, Frankie Fuik de undercover journalist die altijd op zoek is naar “de waarheid” en Ad Hoc de akela van de Utrechtse scouting die alles weet van teambuilding en projectmanagement.
Op zoek naar deze of juist andere act met een duidelijk Utrechts karakter? Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Act Utrecht "Relax BV"

relax bv 1 nwEen hoogwaardige loopact die uw gasten op vrolijke en
innemende wijze verwelkomt!

 

€ vanaf 600,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Romeo & Julia"

Romeo en julia 1 nwEen spetterende interactieve afsluiting van een leuke dag of als een vermakelijke onderbreking van een bijeenkomst?

 

€ 450,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Drive-in Show"

Drive in show 1Tijd voor een feestje? Onze DJ’s maken uw feest onvergetelijk.

 

€ 750,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Andrews Sisters"

andrews sisters 1 bwKent u de Andrews Sisters nog? Een Amerikaans trio van drie zingende zusjes die in 1937 werden ontdekt.

 

€ 800,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Papparantinoos"

papparantinoos 1 nwFranky Santegoeds van Tellingen en Betsy Nanninga doen hun uiterste best uw feestavond op hilarische wijze vast te leggen.

 

€ 600,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Toilettinies"

toilettinies 1 nwWordt de drukt van het feest of receptie u teveel? Kom dan even op adem bij toiletjuffrouw Tiny en pleeboy Tony Toilettinie.

 

€ 600,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Lord Baden Powel"

lord baden powel 3 nwGehuld in herkenbare akela outfit brengt de “founder” van de scouting op amusante herkenbare wijze groepen letterlijk en figuurlijk in beweging.

 

€ 550,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Julius Caesar"

julius ceasar 1 nwVeni, vidi, vici oftwel: hij kwam, hij zag en hij overwon. Julius Caesar is de ideale motivator en strateeg…

 

€ 500,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Rembrandt"

Rembrandt 1Geeft letterlijk en figuurlijk op hoog niveau kleur aan ieder evenement en voelt zich bij veel gelegenheden thuis…

 

€ 500,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Socrates"

socrates 1 nwBedenker van de Socratische methode en kan van daaruit op inspirerende manier uw mensen en/of thema centraal stellen.

 

€ 500,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Cornelis Kraaijenhoff"

cornelis kraaijenhof 1 nwVoormalig arts C.R.T. Kraaijenhoff is vooral bekend als geestelijk vader en genieofficier directeur van de Hollandse fortificatiën, tegenwoordig vooral bekend als de NHW.

 

€ 500,00 excl. BTW

Lees meer...

Act Utrecht "Jeroen Bosch"

jeroen bosch 1 nwVermaard schilder die vooral bekend was als vernieuwer van de bestaande beeldtraditie. Briljant creatief zocht en vond hij vernieuwing.

 

€ 500,00 excl. BTW

Lees meer...